søndag den 12. oktober 2014

Grillspyd med mørbrad, kartofler og peberfrugt

Nu da sommeren blusser op igen er det vist på tide at få gang i grillen igen - man bliver helt henført til den dejlig sommer - og der er stadig gas tilbage på flasken.....

Spyd med det hele - kræver bare en godt salat ved siden af...

Til 4 personer:
1 god mørbrad
16 små kartofler
2 snack peberfrugter

Marinade til kødet:
1 spsk honning
1 spsk citron
1 fed hvidløg
2 spsk olie
salt og peber

Alle ingredienserne til marinaden røres sammen og kødet skæres ud i passende stykker.

Kødstykkerne lægges i marinaden og trækker i ca. 1 time - minmum ½ time.

Imens koges kartoflerne lige akkurart møre i let saltet vand.

Peberfurgterne skæres i firkantede stykker.

Når kødet er færdigt med at marinere, sættes det skiftevis på spyddene med kartofler og peberfrugter.

Spyddende grilles ved god varme i ca, 2o minutter mens de vendes engang imellem.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar